7 Klase – Fata care nu ma lasa (Official video)

Baietii de la 7 Klase sunt gata sa-si ia in spate acordeonul, contrabasul si tobele si sa ajunga la “fata care nu-i lasa in casa”. Noua lor piesa, Fata care nu ma lasa, este ca o declaratie de dragoste insistenta pe care cei 5 baieti o fac chiar de 1 martie.

Piesa ramane o provocare pentru noi. Nu am avut astfel de experiențe sau aventuri, sa fim refuzati sa intram in casă. De obicei, fetele ne invită, dar aici a trebuit să cantam si să traim inversul!”, povesteste Catalin solistul trupei.

Compusa de Iurie Bădicu, piesa nu este o creatie intamplatoare, ci are la baza o poveste din adolescenta compozitorului, care a fost invitat de o fata la un ceai, doar ca ea s-a razgandit si nu l-a mai invitat in casa, asa ca au stat in fata portii: “Le-am povestit-o la un moment dat baietilor si le-a placut atat de tare, incat au propus sa facem o piesa.”

Cat de curand, baietii vor face o surpriza unei fete frumoase si cunoscute din Romania, avand toate instrumentele muzicale la dispozitie.

Cei cinci baieti s-au remarcat inca de la prima piesa, Fata urbana, pe care au cantat-o live in fata trecatorilor din Centrul Vechi, trei zile la rand.

Cum totul are un mesaj in viata si in creatia lor, trupa 7 Klase s-a nascut pe 7.07.2017. Baietii au ales cifra 7 pentru ca e un numar important in numerologie, iar pentru ei cifra 7 se traduce in 7 note muzicale pe care le aranjeaza cum vor in 7 zile din saptamana; se inspira din cele 7 culori ale curcubeului si apreciaza cele 7 minuni ale lumii, ghidati fiind de cei 7 ani de-acasa. Membrii grupului sunt: Victor si Vlad – frati gemeni – (acordeonisti), Igor (percuție), Valentin (contrabasist) și Cătălin – vocal. Cu toții studiaza muzica din Chisinau. Sunt remarcabili pentru ca in trupa au doi frati gemeni acordeonisti, dar si prin faptul ca in era digitalizarii ei canta la un contrabas mare din lemn, la tobe si la cajon. Din 2018, baietii au inceput colaborarea cu HaHaHa Production, sub bagheta lui Smiley, si viseaza sa ajunga cea mai cunoscuta trupa de baieti din Romania.