Akcent feat. REEA – Stole My Heart (Official Video)

Akcent feat Reea – Stole My Heart

Colaborarile dintre cei 2 au strans peste 50 de milioane de vizualizari, iar “Stole My Heart” se pregateste sa fie un nou success international.

Piesa este al doilea single extras de pe noul EP Akcent, ce va fi lansat pe parcursul urmatoarelor 2 luni.
Dupa un 2017 ce a inclus  concerte in tari precum  Bulgaria, Turcia, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai si Rusia, un turneu sold-out in SUA, colaborari internationale ce au strans zeci de milioane de vizualizari sub egida Akcent si o revenire la proiectul solo Adrian Sina, celebrul artist, producator si compozitor a revenit in studio pentru  primul material discografic dupa albumul Love The Show, lansat in 2016.

“Stole My Heart” este a cincea colaborare dintre Reea si Akcent, alaturi de single-ul “Rain”, artista fiind prezenta pe alte 2 piese incluse pe cel mai recent album Akcent – Love The Show, dar si “My Lady”, primul single extras de pe noul EP Akcent.

“Stole My Heart” este una dintre piesele mele preferate de pe noul album Akcent. Am fost cucerita inca de la primele acorduri ale instrumentalului care iti induce acea stare de visare si mister a unei povesti de dragoste orientale.” – Reea

Muzica a ocupat mereu un loc aparte in viata tinerei, Reea compunand versuri si linii melodice de la o varsta frageda. Munca sa a fost recunoscuta si international in 2012, cand a castigat trofeul “Best International Debut” la Tunisia Music Awards.

Akcent este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani internationali, urmarit de peste 3,5 milioane de fani din toata lumea datorita unor hit-uri precum “That’s My Name”, “Kamelia” “My Passion” si ‘’Kylie”.