Akcent lanseaza astazi “How Many Times”

Un nou extras de pe noul EP Akcent, “How Many Times” imbina ritmuri orientale cu un mesaj puternic de dragoste si o productie specifica artistului, reusind sa creeze o frumoasa poveste de iubire.

“How Many Times” este a cincea piesa inclusa pe noul EP Akcent.

Primul material discografic dupa albumul “Love The Show“, lansat in 2016, EP-ul contine 6 piese ce vor fi lansate pe o perioada de 2 luni, debutand cu “My Lady“, in colaborare cu Reea, lansata la inceputul anului, urmata de “Stole My Heart”, “Deep In Your Eyes”, “Rendez Vous“, alaturi de Ackym si Veo, iar astazi “How Many Times”.

Piesele lansate pana acum au depasit 10 milioane de vizualizari, My Lady clasandu-se pe primul loc in topul Nexus FM din SUA, in timp ce “Stole My Heart” a intrat in topul iTunes din Austria.

Dupa un 2017 ce a inclus concerte in tari precum Bulgaria, Turcia, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai si Rusia, un turneu sold-out in SUA, colaborari internationale ce au strans zeci de milioane de vizualizari sub egida Akcent si o revenire la proiectul solo Adrian Sina, celebrul artist, producator si compozitor a revenit in studio pentru primul material discografic dupa albumul Love The Show, lansat in 2016.

Cu peste 3.5 milioane de fani in toata lumea, Akcent este unul dintre cei mai urmariti si premiati artisti romani din toate timpurile. Debutul pe piata internationala a venit odata cu hit-ul “Kylie”, versiunea in engleza a single-ului “Dragoste de inchiriat”, ce a atins pozitii de top in diferite tari din Europa. Au urmat piese precum “That’s My Name“, “Stay With Me” si “My Passion“, ce au consolidat succesul international al artistului.

Lansarile Akcent au depasit 1 miliard de vizualizari, piesele fiind licentiate de-a lungul timplui in numeroase teritorii de catre case de discuri importante precum Warner Music Group, Universal Music Group, Ministry of Sound si Ultra Records.