ALMA lanseaza “Be Alright”, o piesa despre dragoste, speranta si puterea de a ramane pozitiv indiferent de timpuri

La doar 16 ani, ALMA, cantareata originara din Bulgaria, revine in atentia fanilor cu o piesa sensibila si personala, conturand intr-un mod cat se poate de emotional, gandurile si sentimentele traite in aceste vremuri destul de greu incercate. Piesa “Be Alright” reflecta ideea ca dragostea si speranta merg mana in mana, indiferent de timpurile pe care le traim, atata vreme cat reusim sa ne ridicam moralul si sa mergem mai departe.

“Acest cantec este special pentru mine si l-am scris atunci cand nu m-am simtit tocmai bine. Astfel, voi tine minte mereu ca, indiferent de cat de dificile vor fi vremurile, intotdeauna va aparea o raza de speranta in viata noastra. Pana la urma, totul va fi bine”, declara ALMA la lansarea piesei “Be Alright”.

Amintim ca artista a colaborat si de aceasta data cu Monoir (Cristian Tarcea), alaturi de care a compus si precedentele piese, “Perfect” si “Don’t know”.
Single-ul vine si cu un videoclip muzical enigmatic, care o infatiseaza pe ALMA ca o raza de lumina, cautand printr-o fereastra de sticla zilele mai bune care urmeaza sa vina.

Cu un succes notabil in tari precum Polonia, Russia, Turcia si Grecia, ALMA isi continua drumul muzical, mentionand ca piesa “Perfect” are peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube, si difuzari pe statii muzicale de renume.