Alok & Dynoro lansează single-ul „On & On” – energie, good-vibes și ritm!

Artistul brazilian Alok și-a unit forțele cu producătorul lituanian Dynoro și împreună au creat un single memorabil: „On & On”. Cu o voce pătrunzătoare masculină și o linie de bas care oferă forță, „On & On” este o piesă care se va auzi cu siguranță pe ringurile de dans.

Anul 2019 i-a adus lui Alok succes în plan muzical, clasându-se pe locul #11 în DJ Mag Top 100. De asemenea, Alok a colaborat cu renumitul producător Felix Jaehn și cu trupa britanică pop The Vamps și împreună au lansat piesa „All the Lies”, care a ajuns la peste 60 de milioane de streamuri pe Spotify.

Alok a călătorit prin toată lumea, fiind invitat la festivaluri și petreceri precum „Burning Man”, „Ushuaia Ibiza”, „Tomorrowland” – unde a fost singurul artist headliner pe 4 scene ale festivalului belgian. De asemenea, Alok a fost invitat să performeze la „Rock in Rio” alături de alți artiști, precum Drake, Ellie Goulding și Bebe Rexha.

Dynoro a cucerit lumea muzicală cu melodia „In My Mind”, un single care a urcat pe locul #1 pe Spotify, Apple Music, Shazam – în 13 țări. A ajuns pe locul #1 la US Dance Radio și pe locul #5 în UK Singles Charts.

Producătorul lituanian Dynoro a colaborat cu artista Ina Wroldsen pentru piesa „Obsessed”, care a cumulat peste 42 de milioane de streamuri și a ajuns pe locul #1 la US Dance Radio.
Având doi artiști talentați implicați în procesul de creație și producție, „On & On” este o melodie cu un sound unic, care e destinată să ajungă în topurile muzicale.