ALVARO SOLER x Topic au lansat melodia “SOLO PARA TI”

ALVARO SOLER scrie cântece de dragoste unice, dulci-amare, care luminează chiar și un ultim rămas bun cu o privire plină de speranță. Acum intră pe un nou teritoriu muzical lansând noul său single SOLO PARA TI, o fuziune a semnăturii lui ALVARO, pop profund simțit și pasionat cu EDM aerisit și casual, marca Topic. 

„Cântecul este despre perioada de după o despărțire – când totul doare, dar în același timp știi că e mai bine așa. Nu există altă soluție pentru această dilemă între cap și inimă decât să te lupți. Este o verificare a realității. asta ne leagă pe toți pentru că aproape toată lumea a experimentat-o”, a declarat Alvaro Soler

Nominalizat la BRIT și Billboard Awards de anul acesta și premiat cu trofeul Los40, TOPIC are show-uri pe cele mai mari scene din întreaga lume. Hitul său din 2019, „Breaking Me”, care a adunat peste 1,9 miliarde de streamuri combinate, a fost pe locul 1 în topurile dance din SUA și a obținut numeroase certificari cu Discul de aur, platină și diamant în 28 de țări.

„Îl urmăream de multă vreme pe Alvaro când a venit ideea de a face o piesă împreună. Întotdeauna am fost interesat să combin melodiile în limba spaniolă cu elemente de dans, așa că ne-am întâlnit într-un studio de înregistrări din Berlin. Prima versiune a piesei a fost creată în doar două zile în timpul sesiunilor intensive de echipă”, a declarat Topic. 

ALVARO SOLER descrie cooperarea ca fiind deosebit de organică: „Îl cunosc pe Topic de multă vreme și am fost extrem de bucuros să-i văd progresul și succesul la nivel mondial. Pentru mine este unul dintre cei mai minunati DJ din ultimii ani și că fac o piesă cu el a fost o experiență atât de tare. Sunt super mulțumit de rezultat și foarte mândru de cântec – bineînțeles că intru într-o lume nouă cu SOLO PARA TI pentru că nu aveam nimic de-a face cu EDM înainte, dar caut nerăbdător să surprind oamenii cu ea”. 

Videoclipul care însoțește, ii surprinde pe cei doi artisti carismatici dintr-un unghi complet neașteptat.

După peste 150 de premii de aur și platină la nivel mondial și un total de 5,3 miliarde de stream-uri, ALVARO SOLER și-a asigurat cea mai mare intrare în topul carierei cu actualul său album, MAGIA, în 2021. Este membru al juriului la emisiunea de succes TV „The Voice Kids”. Cu “SOLO PARA TI („Numai pentru tine”), ALVARO SOLER întoarce lumina reflectoarelor către pasiunea sa principală, prezentând colaborarea perfectă și un imn irezistibil de club.