ANNA lanseaza piesa “FAST”

ANNA lansează noul single “FAST”, piesă ce este produsă de Young Miles, un adolescent în vârstă de numai 16 ani.

Superstar-ul Young Miles, producător de beat-uri, face parte din grupul italian Machete, care domină acum scenă locală italiană și topurile cu cea mai recentă piesă “Bloody Vinyl 3”.

Anna a interpretat piesă “FAST”, împreună cu hit-ul ei premiat cu discul de platină, Bando, în cadrul unui nou format internațional realizat de către Vevo – VEVO ROUNDS, ce urmează să se lanseze în câteva săptămâni.

Anna Pepe, alias „Anna”, s-a născut în La Spezia, în 2003. Crescută printre vinilurile tatălui ei, care este DJ și colecționar, artista a abordat lumea hip-hopului încă de la o vârstă fragedă. Pasionată de studierea pianului, în noiembrie 2018 a decis să lanseze primul său freestyle pe Instagram.

Anul următor prietenia ei cu rapperul Anis i-a permis să colaboreze la single-urile „24/7” și „Holidays”, care au înregistrat sute de mii de vizionări pe YouTube. În același timp, Anna decide să înceapă o cariera solo, care o va conduce să-și publice single-ul de debut, „Baby” în martie 2019. Câteva luni mai târziu, la doar 16 ani, ANNA lansează single-ul „Bando”, care devine imediat viral peste tot.

anna