ANTONIA lansează single-ul ”Lie I Tell Myself”

După succesul colaborării cu Faydee pentru piesa ”Trika Trika”, ANTONIA lansează single-ul ”Lie I Tell Myself”.

După succesul colaborării cu Faydee pentru piesa ”Trika Trika”, Antonia revine cu single-ul ”Lie I Tell Myself”, o piesă de dragoste în limba engleză care pune în evidență sensibilitatea din vocea artistei.

Piesa a fost compusă de Benjamin Samama, Stewart Taylor, MADS (Mădălin Rosioru), Jayson DeZuzio, background vocals SAMAMA & Stewart Taylor și produsă de MADS (Mădălin Roșioru).

Videoclipul piesei a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alexandru Mureșan – DoP), producție video Loops Production, iar echipa de beauty a artistei este formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun.

”Este una dintre piesele mele preferate, abia așteptam să se lanseze! Mi-am dorit un videoclip simplu, bazat doar pe beauty shots, în care ne-am jucat cu look-urile! Enjoy ”Lie I Tell Myself!”, a spus Antonia.

Antonia va fi prezenta pe 30 mai la The Concert, la Romexpo, un super eveniment la care cei mai tari artiști le dau întâlnire fanilor pentru 3 zile de distracție! Bilete aici.

”Abia aștept să îmi încep vara cu voi, cu un super show la Romexpo în București pe 30 mai la “The Concert”! Sunt super entuziasmată să urc pe scena de la Romexpo și să ne distrăm împreună! Va fi cel mai tare party și vă aștept cu multe surprize și invitați dragi mie. Și vouă! Vă pup, see you at The Concert”, a declarat Antonia.

”Trika Trika” are peste 30 de milioane de vizualizări, este lansată oficial cu Warner Music UK în mai multe teritorii din lume.

”Nu mă așteptam la atât de multă susținere și iubire pentru această piesă, sunt super excited!”, a spus Antonia.

Anul trecut, Antonia a lansat ”Touch Me” și ”În Oglindă”, dar și ”Matame” cu peste 21 de milioane de vizualizări.

ANTONIA este cunoscută publicului din România pentru super piese care au devenit hituri precum “Jameia”, “Wild Horses”, “Hurricane”, “Iubirea mea”.