Ariana Grande, Miley Cyrus și Lana Del Rey lansează piesa & videoclipul „Don’t Call Me Angel”

Având în vedere că doar două luni ne despart de premiera fenomenului cinematografic, „Charlie’s Angels”,(„Îngerii lui Charlie”) care, pentru prima dată, va fi regizat de către o femeie – Elizabeth Banks, s-a lansat piesa „Don’t Call Me Angel”, colaborarea incendiară dintre cele mai în vogă artiste ale momentului: Ariana Grande, Miley Cyrus și Lana del Rey.
Pentru ca această surpriză să fie una completă, piesa a venit însoțită de un material video incendiar.

 

Întregul soundtrack al filmului va fi lansat pe 1 noiembrie 2019 și este co-produs de Ariana Grande, în colaborare cu Kotecha și Scooter Braun.

Să lansez filmul împreună cu un imn puternic și feminin, condus de o voce puternică a reprezentat un aspect important al viziunii mele. Dar ce să mai zic în momentul în care pentru coloana sonoră a filmului <Charlie’s Angels>, au contribuit trei dintre cele mai mari voci ale industriei muzicale?! Ceea ce Ariana, Miley și Lana au livrat mi-a întrecut orice așteptare. Piesa lor rezonează cu oricine, are însemnătate și este foarte puternică”, declară Elizabeth Banks.

Track-ul „Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)” este scris de către Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey, Max Martin, Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh, Alma-Sofia Miettinen și produs de Max Martin & ILYA. Piesa a fost integrată în trailer-ul filmului, stârnind nerăbdarea și un val de speculații în rândul fanilor.

Sursa: Universal Music