Ariana Grande si-a tinut, din nou, fanii in suspans pana la lansarea noii sale piese, “7 rings”

Ariana Grande lanseaza piesa si videoclipul “7 rings”, la scurt timp dupa ce a postat pe contul sau de twitter un teaser de 14 secunde cu un fragment din clipul piesei, alaturi de un pasaj scris atat in japoneza, cat si in engleza.
Fanii nu au ezitat sa interpreteze aceste semne si internetul s-a umplut de posibile semnificatii.
Prima data, artista a dezvaluit data lansarii:
“七つの指輪「7 Rings」♡  金曜日 friday,” a scris Grande. Mesajul s-ar traduce “7 rings. Vineri”, din japoneza.

Videoclipul este regizat de catre Hannah Lux Davis.

De asemenea, in clipul video, traducerea japoneza a cifrei 7 — 七 — este un simbol intors. Tinand cont ca pentru albumul “Sweetener”, tot conceptul grafic era “cu susul in jos”, fanii deja se gandesc ca tematica simbolului 7 ar putea fi parte din conceptul grafic al urmatorului album, a carui lansare va urma in curand.
In 2017, cand Ariana a sustinut un concert in Tokyo, artista s-a adresat fanilor in japoneza si a declarat ca este o mare fana a culturii japoneze. Motiv pentru care ea a inceput sa invete limba si, aparent, sa integreze simboluri specifice si in piesele sale.

Tinand cont de toata valva pe care Ariana a starnit-o cu acele simboluri japoneze si declaratiile sale privind atractia pe care o are pentru cultura japoneza, fanii se gandesc daca nu cumva exista posibilitatea ca piesa “7 rings” sa aiba si o varianta in japoneza.

In luna decembrie, Ariana Grande a explicat, tot pe Twitter, semnificatia din spatele piesei 7 rings, declarand ca povestea este destul de simpla. 7 rings este despre un moment in care eu impreuna cu grupul meu de prietene am intrat intr-un magazin Tiffany si am cumparat mai multe inele. In toata piesa am incercat sa surprind exact acel moment.

Vizita la Tiffany a urmat imediat dupa despartirea Pete Davidson, caruia Ariana i-a returnat inelul de logodna.