Click Click, single-ul de debut al lui Rengle, a fost inclus pe coloana sonora a filmului “Mom and Dad”!

Click Click, single-ul de debut al lui Rengle, a fost inclus pe coloana sonora a filmului “Mom and Dad”, ce va avea premiera pe 19 ianuarie in cinematografele din toata lumea.

Rengle devine astfel unul dintre putinii artisti romani cu o piesa prezenta pe soundtrack-ul unui film de la Hollywood.

Regizat de Brian Taylor, filmul este un thriller/horror ce urmareste o isterie in masa la nivel global, cu Nicolas Cage, Selma Blair si Anne Winters in rolurile principale.

Rengle este un proiect muzical original , care ii apartine coregrafului international Emil Rengle.

A debutat in muzica in anul 2015, odata cu primul sau single, „Click Click”. Cu un show indraznet si plin de culoare, Rengle a cucerit, pentru inceput, cei 60.000 de oameni prezenti la prima editie a festivalului Untold , devenind mai apoi un fenomen international si, in scurt timp, artistul a cucerit chiar si Asia cu show-ul sau excentric si dinamic.

A urmat o perioada de rezidenta in Macau, unde show-ul sau – Rengle Pill – era main event-ul serii, timp in care Rengle a filmat si 2 videoclipuri pentru single-urile “China” si “Lost You in Hong Kong”. Artistul s-a intors in tara pentru a participa alaturi de Dana Budeanu in primul sezon din “Uite cine danseaza”, lansand mai apoi cel mai recent single – “Sex O’Clock”.

Pentru 2018 Rengle pregateste deja un nou single, artistul aflandu-se deja in studio cu mai multi producatori autohtoni, lucrand in paralel si la un alt proiect muzical despre care veti afla mai multe curand.

Sursa: Roton.ro