Connect-R si Andra au hitul momentului! Semne este numarul 1 in trending de o saptamana

Connect-R si Andra au colaborat pentru prima oara si se pare ca au gasit reteta succesului!

Piesa a fost primita foarte bine de public, iar pe Youtube, clipul este in top Trending Videos pe prima pozitie deja de o saptamana. Pana acum, clipul a strans 4,3 milioane vizualizari.

“Am lucrat 1 an de zile pentru ca piesa asta sa ajunga la oameni, sa le intareasca dragostea, chiar cu riscul de a ramane cu semne. Am inaintat in varsta si nu mai alerg dupa faima, ci dupa medalii, iar faptul ca piesa este in continuare #1 in trending inseamna ca mesajul meu a ajuns unde trebuie. Și asta e cea mai frumoasa medalie pentru mine.” – Connect-R

Cei doi artisti, printre cei mai iubiti si difuzati din Romania, canta despre dragoste si sacrificiile pe care le facem pentru persoanele iubite. Connect-R a scris piesa si versurile inspirate din viata sa. Artistul, lansat pe piata muzicala in urma cu 20 de ani, este casatorit de patru ani cu Misha si impreuna au o fetita, Maya, care apare in videoclip si se poate auzi, de asemenea, in piesa.

“Ma bucur ca piesa este pe sufletul publicului. As putea sa spun ca am simtit asta de cand am ascultat-o prima oara, ea reuseste sa transmita un adevar emotionant, ca relatiile nu sunt usoare, dar ca iubirea adevarata trece peste orice obstacol,” a declarat Andra.

Regia clipului este semnata de “Tranda”, adica Ionut Trandafir. Pentru filmari, care au durat o zi, Andra si Connect-R au schimbat fiecare cate 3 tinute.

“Semne” este primul single al lui Connect-R dupa o pauza de 1 an. In portofoliul sau, rapperul mai are hit-uri celebre ca “Daca dragostea dispare”, “Burning Love”, “Vara nu dorm” si “Mare caldura”.

Pentru Andra, “Semne” este al patrulea single de anul acesta, dupa 13 albume lansate. Luna trecuta a castigat 3 premii la Gala Media Music Awards, singura gala care premiaza artistii in functie de numarul de difuzari, devenind astfel cea mai premiata artista din istoria de 6 editii ale acestui eveniment.