Declaratie repertoriu pe propria raspundere – online

Stimati producatori,

Va informam ca  UPFR este in curs de implementare a unui nou soft de repertoriu–repartitie in acord cu noile modificari in declararea repertoriului la nivel european, fiind unul din primele OGC-uri membre IFPI – Representing the recording industry worldwide care va achizitiona un nou soft in beneficiul producatorilor, pentru a facilita accesul atat la istoria declararii repertoriului, dar si accesul detaliat la repartitii, in timp real.

Pana la finalizarea implementarii acestui soft, va informam ca puteti declara repertoriul si prin email la adresa anamaria.purice@upfr.ro sau direct online utilizand formularul ca  variante alternative la declararea repertoriului pe suport fizic, la sediul uniunii.

Mentionam ca declararea repertoriului pe suport optic, direct, la sediul UPFR, ramane valabila pentru producatorii care nu au posibilitati de accesare a internetului, ambele moduri de declarare fiind acceptate in egala masura.

In cazul declararii repertoriului prin email sau formular online, puteti transmite doar fisiere mai mici de 10MB. In cazul in care fisierele vor depasi capacitatea de 10MB, la cerere, va vom pune la dispozitie un cont de ftp.

Pentru producatorii care prefera sa declare repertoriul prin e-mail, va solicitam sa anexati urmatoarele documente:

Reguli de completare fisier repertoriu:

Reguli de completare UPFR