Delia & Grasu XXL lansează un single plin de umor

E vară, vine „Despablito”! Delia & Grasu XXL lansează un single plin de umor

Umor cât cuprinde în versuri și imagine, culoare și un pic de spirit latino: așa arată „Despablito”, videoclipul noului single al Deliei, în colaborare cu Grasu XXL. Cameleonică, nonconformistă și cu multe idei, Delia își surprinde din nou fanii cu o imagine complet neasteptată.

Ținutele și mai ales accesoriile Deliei vin că o completare a personajului interpretat de ea, într-o poveste în care Grasu XXL împărtășește viziunea și ideile artistei. „Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de înot, am ascultat piesa în masină și mi s-a părut turbo! Cât am înotat eu pe-acolo la mișto, mă tot gândeam cum să „o dau” și când am ajuns la studio „am dat-o” în 10 minute. I-am trimis-o înapoi cu strofă cu tot, iar ea mi-a zis că filmăm sambătă. Era joi. Am filmat luni! Na, ea e Delia și e superbă!”.

Și pentru Delia inspirația a venit tot la piscină:

„Intamplarea face că aveam acest instrumental de câteva luni și nu știu de unde și cum a venit inspirația pentru acest „Despablito”. Dar tot la piscină eram când am scris versurile. Apa are un efect benefic. Ați vrut „Despacito”, luați și „Despablito”!”, spune Delia.

Tanărul inflăcarat care dansează pe mese este nimeni altul decât Vlad Drăgulin, interpretul lui Malone în serialul „Băieti de oraș” și co-prezentator, alături de Mihai Bendeac, în noul sezon al emisiunii „X Factor”, de la Antena 1. Provocarea venită din partea Deliei i-a adus acestuia o premieră, „Despablito” fiind primul videoclip în care joacă. „Spre rușinea mea, am 27 de ani și asta a fost prima mea experientă în ceea ce privește videoclipurile.

„Prima dată nu se uită niciodată”- se spune – și mă bucur că s-a întâmplat în aceste condiții. M-am simțit dorit”, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmări.

Fanii Deliei vor fi cu sigurantă cuceriți de ideea și de piesă artistei care, incă o dată, creează ceva complet neașteptat. Piesă este compusă de Delia și Grasu XXL, de producție s-a ocupat Alex Cotoi, iar videoclipul este realizat de NGM-Bogdan Păun și Alex Mureșan.

Artistă își compune în mod frecvent piesele, iar printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă semnătura se număra „Fata lu’ tata”, „Verde impărat”, „Du-te-mă”, „Rămai cu bine”, „Parfum de fericire”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare” și multe altele, piese pentru care Delia cantă de multe ori la instrumente – pian și flaut.

Această nu este prima colaborare a Deliei cu Alex Cotoi, cunoscutul producător român care a a produs și pentru Pitbull și are în palmares un premiu Grammy. Cei doi au mai colaborat pentru piese precum „Verde impărat”, „Du-te-mă”, „Fata lu’ tata”, „Rămai cu bine”.

Grasu XXL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din tară, cu o prezență de peste 20 de ani pe scena de rap din România. De-a lungul timpului, artistul originar din Bacău a lansat nu mai puțin de șase albume și a colaborat cu Guess Who, Maximilian, Smiley, Spike, Feli, Ami, iar lista poate continua. În același timp, Grasu XXL este un impătimit al sunetului. În ultimii ani a mixat și masterizat majoritatea materialelor lansate la Okapi Sound.