Dj Ross feat. Kumi – La Vie | Official Video

DJ Ross , pseudonimul lui Rossano Prini ( Milano , 13 august 1973 ), este un producător italian de discuri de jockey și de discuri

Dj Ross si-a început cariera la șaptesprezece ani, jucând în diferite cluburi din nordul Italiei . În 1993 sa alăturat companiei de discuri Discomagic , apoi a fost transformată în Self Distribution and Email Records . În 1998 a creat eticheta de discuri Spy Records , în timp ce cu înregistrările Time a creat producțiile The Lawyer și E.magic. Împreună cu Tristano “Trix” De Bonis și Luca Mensi dă viață proiectelor Magic Box și Erika obținând un succes uriaș în Italia și în străinătate producând mai multe single-uri.

În martie 2002 , Dj Ross a lansat primul single, ” Dreamland” , în colaborare cu Paolo “Sander”, care a fost un mare succes, urmat în octombrie 2002 de Emotion, în timp ce turnee în străinătate cu alți DJ SMS și M @ D Alte single-uri lansate ulterior vor fi Smile (mai 2003 ) și Floating in Love (martie 2004 ).

În 2004, Dj Ross, Magic Box și Erika au făcut primul lor concert live în San Paolo . De aici, vor apărea noi hit-uri precum La Isla bonita de Teishan și Dance Dance Dance and Beats and Styles . În mai 2005, Get Up este lansat, creditat lui Dj Ross VS Dy, produs de Paolo Sandrini și urmat în Italia și în străinătate de noul single Beat Goes On . În martie 2007 a lansat The Beat , produsă împreună cu Double You .

La 4 august 2007, a început să desfășoare un program de radio m2o intitulat The Bomb .

În vara anului 2011 se întoarce la dans cu single-ul “U got the love” în colaborare cu cântăreața Sushy . Anul se încheie cu un alt album cu un sunet foarte special, “Arabica”, un amestec de sunete de dans și oriental.

Wikipedia