DJ Snake, Anitta și Sean Paul lansează videoclipul piesei „Fuego” feat. Tainy

Caliente, caliente! La mijloc de toamnă, DJ Snake, Anitta și Sean Paul sfidează legile termice și ridică alarmant mercurul în termometre odată cu lansarea videoclipului piesei „Fuego”, unul dintre cele mai de succes single-uri lansate de pe albumul „Carte Blanche”.

Materialul video este regizat de către Colin Tilly (un renumit filmmaker, care, în trecut, a lucrat cu artiști precum Kendrick Lamar, Rihanna, Nicki Minaj și Justin Timberlake) și îi are în prim-plan pe DJ Snake, Sean Paul, legendarul artist Jamaican și Anitta, cunoscutul superstar originar din Brazilia.

Clipul piesei „Fuego” îi introduce pe cei trei artiști într-o altfel de dimensiune, reușind să poarte acțiunea în cadrul unui circ și să o completeze cu imaginea unor labirinturi din oglinzi, tuneluri în flăcări și păduri întunecate. Materialul video al piesei „Fuego” succedă lansarea hit-ului „Loco Contigo”, care a reprezentat imnul acestei veri și a marcat colaborarea dintre DJ Snake, J Balvin și Tyga – 153 de milioane de vizualizări pe YouTube și unul dintre cele mai ascultate piese ale acestei veri.