DJ Snake lansează single-ul „Enzo” feat. Offset, 21 Savage, Gucci Mane și Sheck Wes

DJ Snake lansează single-ul „Enzo”, o piesă ce combină sunetele specifice genului house cu muzica hip-hop și redă colaborarea dintre faimosul DJ și rapperii Offset, 21 Savage, Gucci Mane și Sheck Wes.

Dezvăluind legătura puternică dintre DJ Snake și muzica hip-hop, „Enzo” îi reunește pe cei mai în vogă artiști ai momentului – Offset (premiat cu Grammy și disc de platină), 21 Savage, al cărui album, „i am > i was”, a debutat ca #1 în clasamentul Billboard 200, Gucci Mane (fondatorul 1017 Records) și Sheck Wes, rapperul de 20 de ani, premiat cu trei discuri de platină pentru single-ul „Mo Bamba”. „Enzo” este o piesă specială, care demonstrează polivalența artistică a DJ-ului francez și îl arată și în postura de producător.
„Enzo” vine în completarea succesului fulminant cunoscut de hit-ul „Taki Taki”, lansat în luna septembrie, ce i-a adus împreună pe Cardi B, Selena Gomez și Ozuna. „Taki Taki” este cel de-al doilea #1 al lui DJ Snake – primul dintre ele fiind reprezentat de colaborarea sa cu Major Lazer pentru piesa „Lean On” ft. MØ. „Taki Taki” a devenit cea de-a noua piesă din istorie care a făcut într-un timp record 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.
2019 se anunță a fi un an plin pentru DJ Snake, care a început deja să facă turul celor mai mari festivaluri din lume. Vara aceasta, DJ Snake va ajunge și în România, numele lui regăsindu-se pe lista artiștilor care vor concerta la festivalul Neversea.

Sursa: umusic.ro