Dora Gaitanovici da vocea unui nou cantecel pentru copii – „Budincă cu bule, Stop!”

Inceputul acestui an a venit cu un proiect nou, dedicat celor mici. Universal Music Romania a lansat proiectul „Cantece pentru copii”, cu o prima serie de 6 melodii pentru cei mici, prezentate pe parcursul a cateva saptamani. Astfel, copiii, dar si parintii, au putut descoperi cum sa se spele corect pe dinti si pe maini, cum sa poarte masca sau cum sa isi puna un plasture pe ranile de la joaca, prin intermediul noilor melodii animate.

La finalul anului 2020, proiectul continua cu o noua melodie, „Budinca cu bule, Stop”, care beneficiaza de interpretarea Dorei Gaitanovici, una dintre cele mai talentate si versatile artiste ale noii generatii.
  
Henry si Emma, doua dintre personajele proiectului, sunt implicate intr-o poveste plina de peripetii : o budinca magică se răspândește în toată casa familiei. Bule peste bule, care nu se opresc, si pentru care este nevoie de o modalitate de a opri raspandirea lor din partea lui Henry si a Emmei.

Ideea acestui proiect poarta semnatura muzicianului si omului de radio Kai Horage, insa vocile in limba romana au fost daruite de artisti precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Bogdan Ioan sau Romanita, pana in prezent.

Henry, Emma, Mama, Tata si HamHam sunt personajele principale ale acestui proiect, unde micutii se bucura de o lume magica, perfecta pentru momentele de dans, voie buna si distractie, la care se adauga si elementele educative.

Cantecele pentru copii pot fi ascultate pe toate platformele de streaming, dar si pe canalul de YouTube „Cantece pentru copii”, unde s-au adunat peste 600.000 de vizionari ale videoclipurilor lansate pana in prezent. Link YouTube: https://www.youtube.com/Cantecepentrucopiioficial