Elena cucereste Spania din nou si lanseaza „Lalla”, feat. Absolute

Dupa ce a cantat-o pentru prima oara in cadrul evenimentului de lansare Cat Music Spain din Madrid, Elena lanseaza „Lalla”, feat. Absolute. Single-ul a fost deja ascultat in premiera la Maxima FM, radioul dance numarul 1 din Spania. „Lalla”, o piesa care iti va ramane intiparita in minte, este insotita de un videoclip foarte jucaus ce o surprinde pe artista in noi ipostaze. Versurile piesei sunt compuse de Absolute si Ovidiu Bistriceanu, iar muzica este scrisa de Laurentiu Duta, Cristian Tarcea si Ovidiu Bistriceanu. In regia lui Alex Ceausu, filmarile au avut loc in Madrid si au durat doua zile.

„Ma bucur ca lansez un single atat de fresh, de data asta, alaturi de un super rapper, Absolute. La filmari a fost nebunie, am descoperit niste locatii foarte tari, iar cel mai mult mi-a placut muzeul de graffiti, arata foarte cool si chiar sunt oameni talentati. Pentru aceasta piesa am avut ocazia sa lucrez cu Laurentiu Duta, Monoir (Cristian Tarcea) si Ovidiu Bistriceanu, carora le multumesc mult”, marturiseste Elena.

 

„Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu Ovi Bistriceanu, Laurentiu Duta si Cristian Tarcea si cu cei de la Cat Music. Sunt fericit ca am putut sa-mi pun amprenta si sa ofer o parte din stilul meu nord-american in cel mai nou single al superstar-ului Elena”, adauga Absolute.

De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum “Body Song”, “Ecou”, “Antidot”, “Autograf”, ”Pana dimineata”, care au cucerit publicul si posturile de radio din Romania. Mai mult decat atat, Elena a ocupat primele pozitii in topurile de specialitate din tari ca Japonia, Israel, Spania, Polonia si Italia cu piese ca “Mamma Mia”, “Midnight Sun” si “Senor Loco”.

https://www.youtube.com/embed/ExKh5mpyyHY
Elena - Body Song
https://www.youtube.com/embed/WjKrIEvMAg0
Elena - Ecou
https://www.youtube.com/embed/DPRyMioX2Zs
Elena - Antidot
https://www.youtube.com/embed/JOQ4ZEmZDSc
Elena - Autograf
https://www.youtube.com/embed/DYv_buNPKxo
Elena - Pana dimineata
https://www.youtube.com/embed/iLZR7tihHbk
Elena - Mamma Mia
https://www.youtube.com/embed/chpvz09Mkoo
Elena - Midnight Sun
https://www.youtube.com/embed/lQPCWp2A_Rk
Elena - Senor Loco

Elena - Body Song

Elena - Ecou

Elena - Antidot

Elena - Autograf

Elena - Pana dimineata

Elena - Mamma Mia

Elena - Midnight Sun

Elena - Senor Loco

Sam Halaby aka. Absolute s-a nascut si a crescut intr-o familie libanezo-canadiana din Edmonton, Canada. S-a mutat in Vancover pentru a lucra cu Chin Injeti, producator care a colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Dr. Dre, Drake, P!NK si altii. Au urmat apoi colaborari cu producatori si compozitori de succes precum Troy Samson, Craig Smart si Ovi.

 

Sursa: catmusic.ro

Share me!