Emilian și JUNO s-au provocat să lanseze o piesă pe care nu poți să nu dansezi

Pune-ți outfitul de dans și pregătește-te să te simți mai bine. Doi artiști HaHaHa Production, Emilian și JUNO s-au provocat să lanseze o piesă pe care nu poți să nu dansezi.

“Când apune soarele” este piesa pe care nu poți să stai jos.”, spune Emilian. “Când am auzit producția pentru prima oară nu puteam să-mi opresc corpul din a se mișca pe ritm, parcă era hipnotizat”, adaugă acesta.

Această piesă a fost creată într-un Camp organizat la HaHaHa Production, unde fiecare artist a fost provocat să experimenteze noi laturi muzicale.

La un moment dat în viața fiecărui om, apare o persoană pe care o dorești din toate punctele de vedere. Pe lângă că atunci când o auzi, nu te poți opri din dans, piesa este un dans al senzațiilor și al dorințelor – “Când apune soarele, ne vărsăm păcatele.”. JUNO afirmă că “piesa descrie perfect momentul când vrei o persoană. Atât fizic, cât și psihic.”

2020 este anul care a pus pauză multor planuri. “Când apune soarele” este piesa care-ți va aminti cum este să trăiești viața la maximum, așa cum o făceai înainte.

Dacă nu asculți acum piesa, cel mai probabil o vei auzi în fiecare club sau la fiecare petrecere la care mergi.

“Când apune soarele” este o co-producție între HaHaHa Production și Cat Music. La piesă au lucrat Emilian Nechifor, Alexandru Stancu, Lucian Nagy, Ana Maria Stancu.