Alex Velea revine cu un nou single și videoclip: “Sentimente sau Instincte”

După ce s-a transformat într-un adevărat “Latino Vero” pentru cea mai recentă piesă a sa, Alex Velea revine cu o nouă piesă și cu un videoclip alb negru: “Sentimente sau Instincte”.

O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, piesa “Sentimente sau Instincte” este compusă de Liviu Teodorescu, Alex Velea, Alex Parker și Ionut Vasilache, iar de producție s-a ocupat LiTEmusic. Filmările videoclipului au avut loc în București și au durat aproximativ 24 de ore, iar conceptul a fost realizat de W Strategy Designers.

“Pentru toamna mi-am dorit o piesă sensibilă care să vă ajungă direct la inima. Mi-a plăcut piesa de la primul play și am știut că va fi noul meu single. Mă bucur că Liviu Teodorescu a făcut o piesă care să mă reprezinte! Videoclipul, regizat de Alex Ceaușu, se imbină foarte bine cu versurile piesei“, declară Alex Velea.

Născut în Craiova, Alex Velea s-a făcut remarcat în industria muzicală datorită talentului său. Timbrul său special, dar și abilitățile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scena și felul în care dansează, au facut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfă tare” și „Din vina ta”.

Sursa: CatMusic.ro