Alina Eremia – 3 Luni

Alina Eremia lansează piesa „3 luni”, fiind următorul artist din seria videoclipurilor THE SESSION, conceptul creat pe YouTube de Global Records.

Chiar dacă versurile au ca temă dezamăgirea în iubire și relațiile care au o perioadă determinată de 3 luni, ritmul este unul plin de energie, iar vocea puternică a Alinei amplifică trăirile date de melodie.

 

„De-a lungul acestui an, am adunat foarte multe piese scrise de mine împreună cu alți songwriteri. este una dintre piesele pe care mi-am dorit extrem de mult să le lansez. Se simte amprenta lui CSD, iar producția este opera lui Alex Cotoi și vreau să le mulțumesc amândurora pentru implicare. Piesa a luat naștere în luna februarie, dar cred că acum a fost momentul potrivit să se facă auzită. Mesajul este unul cât se poate de ușor de descifrat. Piesa asta și-a croit drum direct în inima mea și va ajunge la cine are nevoie de ea”, a declarat Alina Eremia.

Videoclipul a fost regizat de Șerban Racovițeanu, imaginea poartă semnătura lui Paul Tatcu, iar producția Loops Production.

“3  luni” vine la doar   o zi dupa lansarea unei alte  piese superbe, “foi de adio”

Sursa: #unsitedemuzica