Anastasia lansează single-ul „Ce păcat”

Toamna o găseşte pe Anastasia Sandu într-un mood melancolic, introspectiv. “Ce păcat” este melodia care transmite emotii puternice, în concordanţă cu o stare de spirit care predomină în acest anotimp.

Ce păcat” este despre iubire, trădare și schimbare. Ai curaj sa te desprinzi de oamenii toxici, atunci când instinctul îți șoptește adevărul? Plină de întrebări și gânduri care nu-mi dădeau pace, am schimbat macazul, mi-am găsit răspunsurile și am crescut mai puternică după ce am rămas singură și cand totul in jurul meu era negru. Pentru că atunci când esti cu adevarat la capătul puterilor se dau adevarătele teste, tot atunci ai și cea mai bună ocazie să renaști cu ambiție și să începi un drum cu lecțiile învățate”, declară Anastasia despre mesajul piesei.

Anastasia Sandu continuă colaborarea cu Dorian Oswin, pe partea de muzică şi versuri, dar şi cu Kobzzon, regizorul videoclipului, care a reuşit să contureze cele mai frumoase sentimente. Chiar dacă este o fire sensibilă, aşa cum ne-a arătat în piesa “Ana”, Anastasia adoră şi vibe-urile pozitive şi energia transmisă de piesele care te pun în mişcare instant, care te fac să dansezi ca în club.
Anastasia Sandu este cunoscută pentru colaborările cu Fly Project, LORA, Nicole Cherry, Puya, Vanotek sau Nicoleta Nucă, in materie de producţie muzicală şi compoziţie, iar noul single continuă să creioneze drumul de artist talentat, început cu “Ana”, primul single semnat alături de casa de discuri MediaPro Music.