Ariana Grande a lansat albumul “Sweetener”

Dupa ce a tinut o lume intreaga cu sufletul la gura, superstarul Ariana Grande lanseaza, in sfarsit, cel de-al patrulea album de studio, „Sweetener”. Materialul a debutat direct de pe prima pozitie in clasamentele iTunes din 90 de tari.

„Sweetener” reuneste si cateva dintre piesele lansate anterior – „No Tears Left To Cry”, „The Light Is Coming” (premiata cu disc de platina) si cel mai nou single al artistei, „God Is A Woman”.

De asemenea, Ariana Grande va interpreta piesa „God Is A Woman” in cadrul ceremoniei televizate MTV Video Music Awards. Videoclipul acestui single vine in completarea muzicii puternic incarcate emotional, gravitand in jurul ideii de femeie independenta si este regizat de celebrul Dave Meyers – premiat cu Grammy si responsabil pentru videoclipurile pieselor „The Light Is Coming” si „No Tears Left to Cry”, care, impreuna cu „God Is A Woman”, au reusit sa adune peste 600 milioane de vizualizari.

Ariana Grande pregateste o surpriza de proportii fanilor sai – artista va interpreta piese extrase de pe albumul „Sweetener” in cadrul unor sesiuni de spectacole restranse, ce vor avea loc in New York, Chicago si Los Angeles. Piesele alese pentru reprezentatia din Chicago vor fi disponibile publicului larg spre sfarsitul lunii, pe Instagram TV-ul Arianei Grande.

Datorita vocii sale puternice si al farmecului personal, Ariana Grande a devenit una dintre cele mai importante prezente din peisajul muzicii pop. La varsta de doar 24 de ani, Ariana Grande a reusit sa revolutioneze industria muzicala – cu trei albume de studio premiate cu disc de platina, un total de 18 miliarde de stream-uri, 4 nominalizari la Premiile Grammy si 8 hit-uri in Billboard Hot 100.

Inca de la debutul sau din 2013, odata cu albumul „Yours Truly”, Ariana Grande si-a facut simtita prezenta in lumea muzicii internationale datorita amestecului inedit dintre genurile pop, R&B, soul si electronic. Materialul din 2014, „My Everything”, a fost nominalizat la Grammy, categoria Best Pop Vocal Album, obtinand 6 discuri de platina pentru single-urile „Problem” si „Bang Bang”. De la materialul precedent, “Dangerous Woman”, lansat in 2016, Ariana a fost in turneul de promovare cu acelasi nume – „Dangerous Woman Tour”, care a bifat peste 85 de locuri din intreaga lume.

Single-ul „No Tears Left To Cry”, lansat de artista in luna aprilie, a debutat pe locul 1 in topurile iTunes din 88 de tari, deschizand noi drumuri pentru albumul „Sweetener”, a carui lansare a facut furori in peisajul muzical international.

Albumul poate fi ascultat/descarcat aici: https://umusic.lnk.to/SweetenerPR