Arsenium lanseaza videoclipul piesei “Bon ami”, alaturi de Mianna si Heren

Arsenium revine cu videoclipul piesei “Bon ami”, impreuna cu Mianna si Heren, unul dintre cei mai talentati producatori din Barcelona. Cu un sound fresh ce combina elemente dance si pop, single-ul este produs de catre Arsenium si Heren si compus de catre cei doi impreuna cu A. Akinchits. In regia lui UGN, videoclipul este o poveste eclectica, cu atitudine, ce combina elementele grafice cu o imagine futuristica, plina de culoare.

 

 

 

„Sunt foarte multumit de cum a iesit clipul. L-am filmat cu una dintre cele mai bune echipe din Federatia Rusa, in frunte cu regizorul UGN. Piesa am scris-o inspirindu-ma dintr-o relatie anteriora, in care nu prea era clar daca suntem prieteni sau deja iubiti. De acolo si fraza principala din piesa «I’m not your Bon Ami». Cel mai greu a fost sa cream conceptul clipului, insa pana la urma a iesit mai bine decat ne asteptam. Cel mai greu la filmari i-a fost Miannei, care mai multe ore in sir a fost nevoita sa poarte o super geaca care cantareste 15 kilograme. In plus, am fost nevoiti sa fim agatati de franghii speciale, am avut febra musculara o saptamana intreaga dupa filmari… Dar totul a meritat!”, spune Arsenium

Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alaturi de Dan Balan si Radu Sirbu, cu hituri precum “Dragostea din tei”, “Despre tine” si “De ce plang chitarele”. In 2006, reprezinta Moldova la Eurovision cu piesa “Loca”, iar in 2008 lanseaza “Rumadai”, single ce a ajuns in Top 100 in tari precum Germania si Austria. In 2014, artistul reprezinta Romania in cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latina, si castiga premiul pentru “Best Performer”. Pana astazi, artistul a lansat piese precum “Love Me… Love Me”, “Porque te amo” si “Bella Bella”.

Fost membru al trupei YALL, Heren a devenit cunoscut odata cu piesa “Hundred Miles”, care a devenit virala si a adunat peste 160 de milioane de stream-uri. Din 2016, Heren s-a dedicat carierei solo si s-a concentrat pe crearea productiilor si remixurilor. De-a lungul timpului, Heren a colaborat cu artisti precum Sharam, Dragonette, iar anul acesta, a lucrat alaturi de Cam Daye si FTKS.