Caitlyn – J’ai Compris (Official Video)

Dupa succesul international al piesei “Arrive”, Caitlyn lanseaza astazi “J’ai Compris”.

 
 “Piesa continua povestea de dragoste cu limba franceza pe care am inceput-o cu “Arrive”,  evoluand atat din punct de vedere muzical, cat si al versurilor. Am lucrat foarte mult in aceste luni pentru a ajunge la cea mai buna versiune si suntem foarte fericiti cu rezultatul final.” – Caitlyn
Compusa de catre Sorin Seniuc, cunoscut pentru colaborarile sale cu Crush & Alexandra Ungureanu, Alexandra Stan si Vanotek, influentele balcanice ale piesei se imbina perfect cu vocea senzuala a artistei, ducand la crearea unui nou hit semnat de Cailtyn.
Cel mai recent single al artistei, “Arrive”, a ajuns in TOP 50 in Shazam Franta, debutand in topul iTunes Dance Chart pe locul 34 si bucurandu-se de difuzari constante pe Fun Radio.
Caitlyn s-a facut remarcata inca din adolescenta, atragand atentia publicului cu vocea ei impresionanta.

A acaparat industria muzicala rapid, cu single-ul “Una Noche Mas”, lansat in 2011 si scris de cunoscutii compozitori Deepside Deejays.

Recunoscuta drept una dintre cele mai bune voci din muzica dance, in 2012 a inceput colaborarea cu Emil Lassaria pentru hituri ca “Tu Amor”, “Fiesta” si “Summer Sun”, care s-au bucurat de succes si au intrat in topurile din Spania, Algeria, Maroc si zona Balcanica.

Dupa un istoric de colaborari cu mai multi Dj si producatori, cantareata a decis ca in 2017 sa se focuseze pe cariera ei solo.

Aparitia ei senzuala si vocea speciala a lui Caitlyn reuseste sa transforme “J’ai Compris” intr-un nou hit international.