Deejay Fly lansează piesa OK, alături de Tobi Ibitoye!

Deejay Fly, cunoscut ca fiind dj-ul care mixează în costum, lansează piesa OK, alături de Tobi Ibitoye, artistul a cărui voce uimește de fiecare dată. Cu un vibe fresh, pozitiv și o poveste de dragoste plină de aventură, piesa și clipul reprezintă perfect zona urbană și spiritul libertății. Cei doi artiști sunt încântați de această colaborare și de tot ce a însemnat întregul proces de creație.

“L-am ascultat pe Tobi Ibitoye prin 2015, în finala Vocea României, și atunci am zis: trebuie să am un proiect muzical cu o asemenea voce! Am discutat și am creat împreună piesa . Filmările clipului au durat peste 12 ore, dar sperăm că am oferit  vibe-ul pozitiv cu care am plecat în gând de la început. Bineînțeles, de la filmări nu au lipsit momentele amuzante: conduceam o decapotabilă și, plecând de pe loc în grabă, era să-l pierdem din mașină pe Tobi! Piesa și clipul se încadrează perfect în categoria urbană, zonă în care se regăsește o întreagă generație. Mă bucur mult pentru colaborarea cu Tobi Ibitoye. Nu ar fi sunat atât de bine piesa cu nimeni altcineva și îmi doresc tare mult să ajungă la oameni, să le placă, să o simtă și să o cânte”, a declarat Deejay Fly.

Crearea piesei <> a fost o experiență foarte amuzantă. Sunt foarte fericit și încântat că am reuși să lucrez cu Florin și cu toți cei care au contribuit la această piesă. Ne-am simțit foarte bine să lucrăm împreună și-mi doresc ca toți cei care vor asculta piesa să se simtă la fel cum ne-am simțit noi atunci când am compus-o și să se bucure la fel de mult de ea. Îi mulțumesc din suflet lui Florin că a ales să lucreze cu mine la acest proiect și că a avut încredere în mine. De asemenea, un mare mulțumesc label-ului meu, Uninvited Artists, pentru tot sprijinul oferit, și mii de mulțumiri Global Records, pentru că a făcut această piesă posibilă”, a declarat Tobi Ibitoye.