Diana Ross colaborează cu Tame Impala pentru “Turn Up The Sunshine”

Diana Ross colaborează cu Tame Impala pentru “Turn Up The Sunshine”. Acesta este primul single din coloana sonoră originală a filmului “Illumination’s Minions: The Rise of Gru”, noua comedie  din cea mai mare franciză animată din istorie, care urmează să fie lansată vineri, 1 iulie, pentru a coincide cu lansarea în cinematografe la nivel mondial a filmului.

Amplasat în anii 1970, Minions: The Rise of Gru spune povestea modului în care Gru (nominalizat la Oscar Steve Carell), cel mai mare rău din lume, s-a întâlnit pentru prima dată cu emblematicii Minioni.

Coloana sonoră funk prezintă o gamă plină de stele, cu versiuni nou-nouțe ale unora dintre cele mai mari hituri ale anilor 1970 de la unii dintre cele mai tari talente de astăzi. De la noua interpretare a lui St. Vincent a hitului din 1979 al lui Lipps Inc, Funkytown și interpretarea lui H.E.R. a smash-ului Dance to the Music din 1967 de la Sly and The Family Stone, până la versiunea Bleachers a piesei Instant Karma a lui John Lennon din 1970 și interpretarea lui Phoebe Bridgers a single-ului The Carpenters din 1972, Goodbye To Love, fiecare piesă a fost reimaginată de fiecare artist cu rezultate ingenioase.

Și, desigur, Minions de la Illumination apar pe album, cu interpretarea lor distinctivă a clasicei din anii 1970 de la Simon & Garfunkel, Cecilia.

Producătorul executiv al coloanei sonore, Jack Antonoff, este un cântăreț, compozitor și producător, precum și vocalistul principal al trupei rock Bleachers. În calitate de compozitor și producător, Antonoff, care, în 2021, a fost creditat de BBC pentru că a „redefinit muzica pop”, a colaborat cu nume ca Diana Ross, Taylor Swift, Lorde, St. Vincent, Florence + The Machine, Lana Del Rey, Kevin Abstract și mulți alții. Antonoff a obținut numeroase premii, inclusiv șase premii Grammy, cel mai recent câștigând premiul Grammy 2022 pentru producătorul anului.