EM44 lansează Nebună, o piesă despre “nopți calde în brațe și stele pe la geamuri”

EM44 revine cu o nouă piesă, Nebună, în care personajul principal a fost conturat ca fiind unul haotic, cu treceri rapide de la o stare la alta. “Se îndrăgostește repede, apoi se răzgândește și nu-și mai dorește deloc rutină, aventuri pe afară și nopți pierdute, apoi procese de conștiință, flashback-uri și dor. E un scenariu care se întâmplă des, cred că oricui, n-a fost prea greu să mă regăsesc”, a spus EM44.

Piesa a fost scrisă de EM44 și este, ca de obicei, rezultatul a ceea ce artista simte, trăiește, vede și visează. Pentru muzică, EM44 a colaborat cu Quick, care semnează și producția audio.

“Piesa e scrisă în contrast cu tot ce se întâmplă vizual. Am povestit despre cel mai mare drag și despre fugit în lume apoi, nopți calde în brațe și stele pe la geamuri, despre atunci când nimic nu trebuie și mintea e curată, despre liniște”, a declarat EM44.

Artista a colaborat pentru realizarea clipului cu Șerban Racovițeanu și Paul Tatcu și spune despre această experiență: “Ne-am conectat extrem de bine. În genral, am observat că ceea ce contează e să existe încredere reciprocă între tine și echipă. E importat ca fiecare să înțeleagă exact cine e și ce face celălalt om cu care lucrează. Noi ne-am și distrat, a fost perfect”.