EM44 lansează piesa Fun

Global Records prezintă proiectul EM44
EM44 lansează piesa Fun, cu un sound pop-electronic și influențe future bass și trap.

Global Records aduce un nou proiect, EM44, cu un sound special, în care personajul principal este Ema, artista care și-a început cariera ca songwriter. Timp de un an a pregătit proiectul EM44, de care este extrem de mândră și pentru a cărui lansare avea nevoie doar momentul potrivit.

“Au existat multe căutări în tot acest timp în legătură cu ce vreau să transmit și în ceea ce privește imaginea mea. E primul proiect în care eu preiau identitatea tuturor personajelor mele. Am așteptat asta dintotdeauna și a fost nevoie de foarte multă răbdare. Sunt sigură că îmi va aduce infinit de multe motive de care să fiu mândră”, spune Ema.

Prima piesă pe care EM44 o lansează este Fun, o piesă cu un sound pop-electronic, compusă împreună cu Costel Domințeanu, al cărei clip abstract, realizat de Mihai Sighinaș, induce o stare de visare și relaxare.

“Căderile în gol nu rănesc niciodată atunci când te îndrăgostești de ele. Așa a spus ea”, a declarat Ema despre piesa Fun.

Ema a încercat întotdeauna să transpună în piese rândurile și versurile scrise de ea și s-a concentrat foarte mult pe modul în care este spusă povestea atunci când o interpretează. În calitate de songwriter, a colaborat cu artiști precum SIlent Strike, Deliric, BAB și Armies. Colaborarea cu Silent Strike a marcat-o din punct de vedere profesional.

“Am lucrat împreună la două dintre albumele lui, apoi au urmat Deliric și serialul Hackerville”, a spus artista.

Fun este doar începutul, proiectul EM44 urmează să surprindă publicul cu noi lansări pline speciale.