George lansează single-ul si videoclipul “Podul de piatra”

Toamna aceasta, George revine cu piesa si videoclipul “Podul de piatra”. O coproductie Cat Music – Panda Music, single-ul este compus de catre artist impreuna cu Felix Popescu si Cristian Treanta in studioul Panda Music. “Podul de piatra” reda prin versuri si imagini povestea unei relatii defectuase, in care totusi exista iubire si speranta.

“Piesa reprezinta conexiunea din cuplu, legatura pe care uneori o rupem din neatentie sau nepasare si cred ca e o piesa in care ne putem regasi cu totii. La filmari am muncit aproximativ 20 de ore in frig si in ploaie. Pentru mine a fost ok, dar pentru Raluca, modelul din clip, a fost foarte dificil, pentru ca este insarcinata si a fost periculos sa stea pe poante, mai ales pe vremea aceea”, declara George.

Cu un background remarcabil in showbiz, George este un artist complex, cu numeroase proiecte, atat in domeniul muzical, cat si in teatru si televiziune. Pe langa rolurile importante jucate pe scena Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, George a prezentat emisiuni TV de top si este marele castigator al show-ului “Te cunosc de undeva” (Editia 2011/2012, sezonul al doilea), unde a realizat transformari spectaculoase ale unor artisti de referinta de pe scena muzicala internationala, precum Andrea Bocelli, Beyonce, Elvis Presley si Michael Jackson.