Holograf – Pierd inaltima din ochii tai

Formatia Holograf revine dupa o pauza de 2 ani cu single-ul „Pierd inaltimea din ochii tai”. Desi in plin turneu national, membrii Holograf au gasit timpul necesar si au filmat chiar la inceput de martie pentru videoclipul pe care il lanseaza acum.

Piesa este inregistrata in studioul propriu al grupului, dar este mixata de Matt Lawrence – inginer de mixing si producator muzical din Marea Britanie, castigator al unui premiu Grammy, care a lucrat cu numerosi artisti internationali – de la U2 si The Rolling Stones, pana la Robbie Williams si Adele.

 

O destainuire muzicala incarcata de emotie despre durerea provocata de momentul in care dragostea dispare, melodia „Pierd inaltimea din ochii tai” este compusa de catre Dan Bittman si a fost lansata mai intai pe toate platformele digitale, in urma cu o saptamana.

Dupa un turneu national care s-a desfasurat cu salile pline pana la refuz, dar si dupa spectacolul de pe 5 martie de la Sala Palatului din Bucuresti care s-a incheiat cu standing ovation pentru trupa, Holograf prezinta acum videoclipul melodiei „Pierd inaltimea din ochii tai”, filmat in regia lui Kobzzon.

Holograf este una dintre cele mai longevive si mai valoroase trupe romanesti, care tine mereu pasul cu schimbarea, dar isi pastreaza intact  ADN-ul rock. Dupa 40 de ani de succes continuu, Holograf a facut din nou istorie printr-un turneu consistent, complex si memorabil, rasplatit de public cu sali pline si ropote de aplauze.
Ca intotdeauna, Holograf mizeaza pe un continut de valoare si pe surse de inspiratie autentice, care isi gasesc mereu ecou in inimile fanilor care ii iubesc si ii urmaresc de zeci de ani.