Ioana Ignat si Edward Sanda lanseaza single-ul “In palma ta”

Dupa ce “Doar pe a ta” a atins un succes fulminant, single-ul fiind in topul radiourilor si pe buzele tuturor, Ioana Ignat si Edward Sanda lanseaza “In palma ta”.
Noul single este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pusa pe note de doi artisti care se completeaza perfect. “In palma ta” este despre alinarea dragostei, despre noi, cei care o cautam neincetat, iar atunci cand apare, odata cu ea, cerul se insenineaza.

“Aceasta piesa a aparut in urma mesajelor primite de la oamenii care ne iubesc si ma bucur mult ca ‘Doar pe a ta’ a creat acest precedent. ‘In palma ta’ a fost scrisa de mine impreuna cu Edward Sanda pentru toti cei care cred in dragoste. Consider ca intr-o lume in care exista dezamagiri si tristete, muzica ne poate salva, iar aceasta piesa sper sa ajunga la toti cei care au nevoie de un refren pentru sentimentele lor”, a declarat Ioana Ignat.

“Succesul piesei ‘Doar pe a ta’, lansata alaturi de Ioana Ignat, a fost o adevarata surpriza pentru mine, mai ales ca a fost si melodia cu care eu am debutat. Dupa energia pozitiva si multimea de mesaje de incurajare pe care le-am primit din partea celor ce ne asculta muzica, ne-am decis ca trebuie sa ducem povestea mai departe. ‘In palma ta’ vine ca o continuare a mesajului transmis in prima piesa si speram sa va placa la fel de tare, mai ales ca este compusa de noi”, a declarat Edward Sanda.

Cantecul este asociat cu declaratia de dragoste, iar atunci cand iubesti, vrei ca cel de langa tine sa simta, de aceea “canti” in toate zilele si toate noptile, pana cand mesajul ajunge la inima. Mesajul acestei colaborari ceruta de fanii artistilor va ajunge, cu siguranta, pe buzele tuturor.

Ioana Ignat este actuala revelatie a muzicii romanesti. La nici un an de la lansare, ea a ajuns in topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alaturi de Edward Sanda), care s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Printre piesele de succes ale artistei se numara “Nu ma uita”, care a adunat peste 43 de milioane de vizualizari pe YouTube, „Nu mai e“ sau recent lansata piesa „De dragul iubirii”. Ioana a colaborat cu proiectul Havana pentru piesa „Vivere”, cu Dorian Popa pentru „Cand lumea e rea” sau cu What’s UP pentru „Asa-mi vine”, piese cu foarte multe vizualizari. Pe langa timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este si o foarte talentata compozitoare, majoritatea pieselor lansate apartinandu-i. In plus, artista a fost desemnata luna trecuta “Debutul anului”, in cadrul premiilor muzicale Radio Romania, editia a XVI-a.

Edward Sanda s-a alaturat echipei Famous Production in urma cu un an si a devenit in scurt timp artistul momentului. Piesa lui de debut, ‘Doar pe a ta’ (feat. Ioana Ignat), a intrat inca de la lansare in topul celor mai difuzate piese pe radio si TV, fiind no. 1 saptamani la rand. Dupa succesul inregistrat cu prima piesa, Edward a mai lansat 2 piese compuse de Randi, ‘Nicio zi fara tine’ si ‘Haine scumpe’, care s-au bucurat de aprecierea publicului. Are concerte inca de la 17 ani, lucru care i-a dat o mai mare incredere in el si in ceea ce face. De la pleiada de instrumente la care a invatat sa cante pana la productie muzicala a mai fost un singur pas. A inceput prin a-si pregati negativele pentru concerte, apoi sa compuna. Acum, Edward lucreaza in fiecare zi in studio, pentru ca vrea sa ajunga sa isi compuna propriile piese. ‘In palma ta’ este prima piesa compusa de el pe care o lanseaza, in colaborare cu Ioana Ignat.