Keo lansează astăzi o reinterpretare a șlagărului din anii ‘60, ‘’Lalele’

Keo lansează astăzi o reinterpretare a șlagărului din anii ‘60, ‘’Lalele’’, pe canalul de Youtube Roton Music.
Cântecul original este compus de Temistocle Popa și interpretat de Luigi Ionescu. Inițial realizată sub forma unui dans lent pentru un spectacol al Teatrului De Revistă ‘’Constantin Tănase‘’, sub titlul ‘’Gagarin’’, a fost compusă în cinstea primului om care ajunsese în spațiul cosmic.
‘’Lalele a fost unul dintre cele mai mari șlagăre ale anilor ‘60, un cântec care a rezistat în timp și care încă este pe buzele publicului din România. Această reinterpretare este un omagiu adus nașului meu, Temistocle Popa, compozitorul acestei piese, un om minunat și unul dintre cei mai de succes compozitori români’’, a declarat Keo.
Keo a debutat în 2005 cu piesa-legendă – “Azi vii, mâine pleci”, care a ajuns numărul 1 în MTV Top 20 în numai 3 săptămâni și s-a menținut în Romanian Top 100 pentru șapte luni, iar trei luni a fost numărul 1. A fost urmată de hit-uri precum “Liber” , “În ochii tăi” și “Viață Nouă” (feat. Puya), dar și un album în colaborare cu Skizzo Skillz – SKeo. În 2017, artistul a pus în scena “PianoMania”, un show unic în Romania, în cadrul căruia Keo a reinterpretat la pian, acompaniat de trupa sa, atât hit-urile care l-au făcut faimos, dar și cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor ’60-’90, de la artiști precum The Beatles, Queen, Prince, Elton John și Robbie Williams.
Keo a cunoscut succesul și în calitate de producător și compozitor, lucrând cot la cot cu nume mari din industria muzicală precum Proconsul, Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus și multi alții.