Lost Frequencies și Mokita își unesc forțele pentru cel mai nou single intitulat “Black & Blue”

“Black & Blue” este primul single de pe cel de-al doilea album semnat Lost Frequencies 

AMSTERDAM, 13 August 2019 – Atât Lost Frequencies, cât și Mokita au făcut ravagii în lumea muzicii electronice în decursul ultimilor ani și se pare că n-au de gând să se oprească! Astăzi, starul nostru multi-instrumentalist de origine belgiană mai adaugă o piesă pe lista de hituri. Pe lângă faptul că această colaborare se așteaptă să întoarcă toate capetele, piesa a fost aleasă să fie și prima lansare de pe noul album semnat Lost Frequencies.

 Precomandă cel de-al doilea album Lost Frequencies, “Alive And Feeling Fine”, chiar AICI!

Lost Frequencies​: Imediat după ce am ascultat demo-ul lui Mokita pentru piesa “Black & Blue”, m-am îndrăgostit de vocea sa și de vibe-ul transmis. Sunt foarte încântat de produsul final. E cel de-al doilea single după “Here With You” care nu se prea potrivește cu genul abordat de mine în general, dar consider că se potrivește cu întregul meu univers și sunt curios ce părere vor avea fanii după prima audiție!

Mokita: Am început ideea acestei piese cu un sunet de chitară cu care m-am tot jucat în ultimele zile. A fost un sunet “palmat”, ascuțit, ce mi s-a tot plimbat prin minte ceva vreme. Am introdus acea idee într-o buclă continuă și am început să fredonez diferite melodii pe ea. A doua zi, a urmat o sesiune de scris cu prietenul meu, Stephen Puth. Imediat ce a ajuns, i-am dat play acelui sunet acompaniat de câteva melodii puse aleatoriu. Și-a pus ideile cap la cap și am reușit să scriem versurile în timp ce cântam la chitară afară! Totul s-a întâmplat foarte rapid, dar mi s-a părut uimitor cât de ușor s-a derulat totul. M-a bucurat foarte mult faptul că Felix a luat ideea simplă ce am avut-o inițial și a transformat-o într-o piesă melodică, plină de încărcătură emoțională. Producția sa i-a oferit acestui single viața de care avea nevoie.