Raluka a lansat “Doi Străini” – o piesă care vorbește despre incertitudinea iubirii

Raluka, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste, a lansat piesa „Doi străini” – o melodie care vorbește despre iubire și stările de incertidudine prin care trec oamenii îndrăgostiți.

Artista își amintește cu plăcere prima dată când a cântat live această piesă, în grădina unui restaurant din Herăstrău – în vara lui 2019. A fost un moment emoționant pentru ea.

 „ Este o piesă pe care aștept demult să o lansez. O avem în sertar de mai bine de doi ani și mă bucur că în sfârșit ajunge la voi!”, a declarat Raluka.

„Doi Străini” este o coproductie Quantum Music și Global Records. Piesa este compusa de Călin Goia, Nicoleta Gavrilita, Adrian M. Cristescu, Andrei Tostogan și produsă de Mahia Beldo.

Una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc, Raluka are numeroase piese care au stat săptămâni la rând în topurile muzicale. Piese precum „Ieri erai”, „Zbor”, „Aroma” sau single-ul cu Killa Fonic, „Dulce Otravă”, au fost foarte apreciate de public. Cel mai recent single lansat de artista este “Dragoste n-am” – care a ajuns la peste 1.7 milioane de vizualizări pe YouTube.