Roxen lansează Crystal Freckles Session – Selectie Eurovision

Roxen lansează Crystal Freckles Session: cele 5 piese din Selecția Națională Eurovision în 5 clipuri diferite care îi dezvăluie personalitatea.

Roxen lansează Crystal Freckles Session: 5 clipuri cu un vizual cosmic, în care cele 5 piese pe care le va interpreta live la Selecția Națională Eurovision, de pe 1 martie, sunt disponibile în varianta audio de studio.

“Alcohol You”, “Beautiful Disaster”, “Cherry Red”, “Colors” și “Storm” sunt prezentate într-o manieră minimalistă, cu Roxen în prim-plan, în diferite ipostaze ale personalității sale artistice.

În fiecare dintre cele 5 piese și vizualuri, Roxen are o comunicare directă și sinceră cu publicul, deschizându-și sufletul și spunându-și povestea prin muzică. Fiecare clip dezvăluie câte o latură a artistei: de la o prezență cosmică și diafană, la o apariție suprarealistă, într-un costum geometric ce sfidează parcă legile gravitației.

“Totul a fost ca o joacă de culori, emoții și costume. M-am simțit ca într-un vis căruia i-am creat o coloană sonoră. Prin aceste clipuri, aș vrea ca oamenii să mă cunoască mai bine, să înțeleagă cine sunt cu adevărat!”

Clipurile au fost realizate de către NGM Creative (DOP Alexandru Mureșan/ Regie: Bogdan Păun), grafica îi aparține lui Mihai Sighinaș, iar conceptul de imagine a fost creat și implementat alături de Alex Ifimov (make-up), George Cozma (hair) și Mădălina Preda/ RD Styling (styling). Producția a fost realizată de Loops Production. Fiecare element din decor, culori și compoziție sunt perfect studiate, pentru a exprima ceea ce este Roxen în interior, pentru a-i dezvălui emoțiile și pentru a oferi publicului o imagine autentică.

Regizorul Bogdan Păun a declarat: “Întreg conceptul a fost construit în jurul artistei, ea a fost sursa reală de inspirație și am construit tot vizualul plecând de la ceea ce este ea de fapt, de la emoția ei interioară. Mi-am tot imaginat cum este să transpui un vis în realitate, să aduci emoția și gândurile în fața oamenilor, iar Roxen a fost sursa și modelul perfect. Ne-am înteles dincolo de cuvinte!”.

Roxen se pregătește intens pentru Eurovision, merge zilnic la lecții de canto, dans, dicție, are o echipă de stiliști și un coach. În același timp, susține concerte live și participă la emisiuni radio și TV. Dupa Selecția Națională, care va avea loc pe data de 1 Martie la Buzău, artista va lansa și două videoclipuri pentru două dintre piesele înscrise în competiție