Sore + Smiley – Jumatate

“Jumatate” este cea mai noua piesa cantata de Sore impreuna cu Smiley, o piesa despre placeri si despre pacate, asa cum se vede prin ochii lui Sore:
“ Am simtit mereu nevoia de acest du-te vino in relatie. Cred ca asta e cheia in orice relatie de iubire, din cand in cand sa te mai joci, sa te tachinezi ca sa te redescoperi si sa mentii iubirea vie.”

Sore face un bilant personal de placeri si pacate: ”Placeri versus pacate sau pacate din placere? Va provoc si pe voi, lista mea e cam lunga, din “pacate”: traiesc cu iubitul meu in concubinaj, imi place adrenalina la volan si pe placa de snowboard, supradoza de cofeina, sunt shopaholica…Cred ca as mai putea sa gasesc si altele..”

Sore si Smiley impart si cate jumatate de videoclip intr-o continua iluzie optica – nu stii cine urca sau coboara sau care dintre cei doi artisti sta pe un pod- o executie facuta exclusiv in postproductie grafica.

“Se spune ca lucrurile bune se lasa asteptate. Am asteptat momentul potrivit sa facem o melodie care sa ne reprezinte in egala masura, iar Jumatate este jumatate Smiley, jumatate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie”, povesteste Sore.