Spania ’99 și REALM lansează Me Oyes, o piesă trap cu un vibe misterios

Spania ’99 revine cu o nouă piesă, feat. REALM, Me Oyes, ale cărei versuri în limba spaniolă dau o notă senzuală și plină de mister sound-ului. Este o melodie de stare, iar vocea lui Spania ’99 aduce un beat profund de trap.

Piesa a fost compusă de Spania ’99 și REALM, versurile au fost scrise de Spania ’99, iar producția a fost realizată de REALM.

“Me Oyes e prima mea piesă integrală în spaniolă, un monolog despre forța asta divină care mișcă tot și e peste tot. Mă bucur foarte mult că într-o sesiune cu fratele Angelo (REALM) am reușit să-i dăm o formă concretă, muzical vorbind. E un producător care se mulează bine pe film și îl apreciez mult. Cheers!”, a spus Spania ’99.

“Piesa Me Oyes a fost compusă anul trecut, în prima mea sesiune cu Spania ’99, care a decurs foarte bine. El a trăit mulți ani în Spania, eu la fel, așa că ne-am înțeles perfect și ne-am dorit să aducem un vibe fresh cu această melodie, nu un trap generic. Eu m-am inspirat de la artiști puerto ricani cunoscuți în toată lumea, cum ar fi Bad Bunny și Bryan Myers, iar rezultatul este cel pe care-l puteți asculta acum”, a declarat REALM.

Spania ’99 (Andrei Mateos) se inspiră din poveștile complicate și dure de viață, în timp ce ritmul pieselor sale au influențe flamenco, stilul reprezentativ țării din care provine, Spania, dar și urban rap, cu un sound hip hop puternic. Provenind dintr-o familie dezbinată, Andrei a fost nevoit încă de mic să facă față sărăciei și barierelor sociale. A reușit să treacă peste toate greutățile cu ajutorul atitudinii sale pozitive și astfel și-a dezvoltat propria lui filosofie, pe care o redă în versurile sale, într-un mod direct și extrem de sincer. Este un artist cameleonic și, de-a lungul timpului, a lucrat cu producători faimoși, care abordează diferite genuri muzicale.

REALM este unul dintre cei mai talentați tineri producători din România, vine din Mediaș și și-a început cariera în muzică demonstrându-și calitățile de songwriter și producător. După ce și-a lansat prima piesă în 2016 pe Soundcloud, Angelo Michael “REALM” Trimbitas nu s-a uitat nicio clipă înapoi, ci s-a concentrat pe dezvoltarea unui stil unic. A avut colaborări cu Bass Nation, Trap Nation și Lowly Palace, iar la scurt timp după ce a absolvit școala de producție muzicală Ableton, a început să lucreze cu Global Records și s-a mutat în București.