Ștefan Bănică și Liviu Teodorescu lansează duetul toamnei:„Ne vedem într-un vis”

Ștefan Bănică și Liviu Teodorescu și-au unit forțele și lansează una dintre cele mai inedite colaborări: „Ne vedem într-un vis”, piesă însoțită și de un videoclip sugestiv, plin de simboluri.

Această colaborare aduce împreună două dintre cele mai bune voci masculine din României, Ștefan Bănică și Liviu Teodorescu, pentru o piesa romantică, care se potrivește ca o mănușă nostalgiei zilelor de toamnă. Cei doi artiști cantă povestea unei iubiri care poate fi împlinită doar într-un vis: „Ne vedem într-un vis/ Dansând pe cerul aprins/ Fără să știm ce e cu noi,/ Fără furtună, fără ploi”.

Versurile piesei au fost scrise de Liviu Teodorescu și Ștefan Bănică, iar la compoziție aceștia au lucrat cu Ionuț Marius Vasilache. Cel din urmă împreună cu Liviu Teodorescu s-au ocupat și de producția cântecului, mix-ul și master-ul fiind realizate de Max Kissaru.

Videoclipul a fost regizat de Loyal Trip Cartel și îi surprinde pe Ștefan Bănică și pe Liviu Teodorescu în prim-plan. Un rol important în acest clip îl are culoarea albastră, care completează perfect versurile piesei, simbolizând atât calmul și libertatea, cât și flacăra dorului și materializarea tristeții. Instalația luminoasă care îi înconjoară pe cei doi artiști plasează acțiunea într-un spațiu aflat la granița dintre realitate și vis. În plus, imaginea feminină este ilustrată prin cadre abstracte, subliniind faptul că povestea de dragoste nu este una palpabilă și se concretizează doar la nivel de vis.