Vanotek lansează single-ul ”Bring Us Back” în colaborare cu Joshua Ziggy

Vanotek revine cu un nou single care se numește ”Bring Us Back” și este în colaborare cu Joshua Ziggy.

Piesa a fost compusă de Vanotek și Joshua Ziggy, producător Vanotek, are un sound fresh, susținut puternic de viori și de timbrul vocal special al lui Joshua Ziggy.

”Bring Us Back” vorbește cu melancolie despre iubirea pierdută și despre dorința de a se întoarce la armonia de dinainte de despărțire. Videoclipul a fost regizat de SAN, filmat de Alex Mureșan, producție Loops Production, iar filmările au avut loc la Hotel Lido.

”Am avut o sesiune cu Joshua Ziggy și a ieșit această piesă și am decis că vocea lui se potrivește pe ”Bring Us Back”. Enjoy!”, a declarat Vanotek.

Single-ul anterior se numește ”Dirty Diamonds” și este o colaborare cu Tobi Ibitoye, cei doi fiind compozitorii piesei.

Dirty Diamonds” este produsă de Vanotek și are un videoclip intens, expresiv, filmat și regizat de San în care ei și Tobi sunt protagoniști.

Vanotek a primit discul de platină pentru ”Tell Me Who” în Rusia și CIS din partea Effective Records, un premiu important și o reușită relevantă pentru artiști. ”Tell Me Who” este una dintre cele mai de succes piese a producătorului și DJ-ului român, care a fost licenţiată  anterior la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care are ca focus muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Markus Schulz, Above & Beyond.

Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României, iar piese precum ”Back to Me” sau ”My Heart is Gone” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa.

Vanotek va fi prezent cu Lori la Bukovel la festival în Ucraina pe 28 februarie, iar pe 31 mai, fanii îl pot vedea pe scena de la Romexpo în cadrul The Concert. Bilete aici.