Încarc Evenimente
conference room 338563 1280

Conferinta: Probleme dificile de dreptul internetului

18 noiembrie 2016

In data de 18 noiembrie 2016, Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania participa la prima editie a Conferintei: Probleme dificile de dreptul internetului

Conferința este organizată de Societatea de Științe Juridice, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României. Se doreste ca prin aceasta conferinta sa se clarifice problemele de drept a căror dificultate a fost evidențiată în practică. În cadrul conferinței vor fi abordate subiecte controversate, oferind soluțiile legale problemelor dificile. Speakerii invitați sunt specialiști de vârf în domeniu.

Printre speakeri se afla si reprezentantul UPFR si AIMR, Adina Scriosteanu- Director Executiv, care va avea ca tema de prezentare : Value Gap- Drepturile industriei muzicale în contextul pieței digitale. Printre punctele cheie ale acestei prezentari se numara : Value Gap, Reglementarea drepturilor producatorilor de muzica, Gestionarea drepturilor titularilor de continut muzical, Comparație tarife comunicare publica online gestionate colectiv de catre Organismele de Gestiune Colectiva, Sanctiuni prevazute de Lege 8/1996, Servicii Platforme UUC si reglementarea dreptului, Jurisprudenta nationala referitoare la atragerea raspunderii unei societati in calitate de provider de hosting care a gazduit mai multe site-uri cu content pirat, ce incalca drepturile producatorilor AIMR si multe alte subiecte de interes.

Distribuie

  • Acest eveniment a trecut.

Detalii

Dată:
18 noiembrie 2016
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Camera de Comert si Industrie Cluj
Strada Horea 3
Cluj-Napoca, România