floWmo – Eyes Don’t Lie (Official Video)

floWmo sunt convinsi ca “Eyes Don’t Lie”

Dupa single-ul de debut “My Beat”, care a starnit reactii in industrie inainte de lansare si a primit un feedback foarte pozitiv din partea publicului, cei doi artiști flowmo revin cu o piesa fresh, “Eyes Don’t Lie”, o co-productie Roton Music si DeMoga Music.

Ochii unei persoane iti transmit adevarul sau de fapt te pacalesc? Piesa si videoclipul “Eyes Don’t Lie” ne arata ca poate exista un twist al expresiei “ochii nu mint”.

Piesa vorbeste despre momentul in care descoperim o alta versiune a persoanei pe care o iubim, o parte ascunsa atat de mult timp, incat ne miram cum de nu am decodat-o, cum de nimic nu a dat de gol adevarata fata a persoanei din fata noastra. Se intampla des asta, mai ales atunci cand te indragostesti orbeste. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si ca ne putem da seama de multe privind un om in ochi. Dar ce te faci atunci cand pana si ochii se pricep la minciuna si iti dai seama doar atunci cand este prea tarziu? “Eyes Don’t Lie” pune povestea asta pe note muzicale si descrie sentimentul dulce-amarui pe care il ai atunci cand iubesti o persoana toxica.”, declara flowMo.

“Eyes Don’t Lie” are sound-ul floWmo – o combinație de pop, dance, minimal pop, retro, acustic, care te cucerește din prima ascultare. Dropul piesei are o nota copilaroasa si nebuna, care concluzioneaza perfect starea pe care ti-o da o astfel de poveste de iubire – te innebuneste, dar iti place. Videoclipul, regizat de SAN, exprima in imagini boeme personajul dual despre care vorbeste “Eyes Don’t Lie”.

Proiectul floWmo este format din doi artisti, producatori si compozitori romani de succes, care au produs si compus piese number one si top 10 in clasamentele radiourilor de la noi din tară. Cei doi artisti floWmo au si experienta internationala, au avut sesiuni in SUA, Londra si Suedia, lucrand cu songwriteri care au compus pentru Rihanna, Miley Cyrus sau Pussycat Dolls. Artistii lucreaza la primul album, care va include atat single-ul de debut, cat si cel mai nou single – “Eyes Don’t Lie”.

Începând de astazi, piesa “Eyes Don’t Lie” poate fi ascultata pe toate platformele digitale de streaming audio.