Foothills lansează melodia „For Good”, alături de Dominique Le Mon

Foothills lansează melodia „For Good”, alături de Dominique Le Mon – un sound nou, cu o voce memorabilă care vorbește despre obstacolele dintr-o relație

Foothills este un proiect muzical polonez format din doi buni prieteni care lucrează împreună de peste 6 ani: Kamil Pankowski din Lublin și Kamil Relikowski din Rzeszów. În tot acest timp, producțiile lor muzicale au ajuns la peste 50 de milioane de vizualizări pe Spotify și peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Melodia „For Good” vorbește despre compromisurile pe care trebuie să le faci într-o relație, despre diferențe și obstacole. Dominique Le Mon aduce multă sensibilitate prin timbrul ei vocal pătrunzător, iar viorile formează un univers special, visător.

Piesa este compusă și produsă de Foothills, Calle Hellberg & Dominique Le Mon, iar lyric-video-ul este realizat de Rozpart Studio.

Foothills au avut concerte la festivaluri precum„ Sunrise Festival” din Kołobrzeg, „Love Electro Festival” din Austria și multe altele. Compozițiile lor au un vibe catchy, cu un sound simplu și natural.