Francisca lanseaza single-ul „Dime”, feat. LiToo

La inceputul lunii august si in plina vara, Francisca lanseaza o piesa latino, potrivita pentru sezonul petrecerilor la piscina si nu numai. Francisca canta pentru prima data in limba spaniola si asigura ritmurile caliente alaturi de artistul sud-american LiToo.

Muzica latino nu va muri niciodata, iar noi, cum suntem latini, reactionam imediat pe aceste ritmuri. Alegerea de a canta acest gen muzical probabil ca ar fi trebuit sa o fac mai devreme, pentru ca asta mi-am dorit dintotdeauna. Piesa *Dime*, aceasta poveste latino-flirty, vorbeste despre acea tatonare de la inceputul oricarei povesti de dragoste, in care cei doi se “joaca” cu emotiile”, declara Francisca.

Colaborarea Franciscai cu LiToo a inceput in studio-urile HaHaHa Production, unde piesa a fost compusa de catre LiToo, Serban Cazan si Florin Boka.

Ma bucur ca in acest proiect, care reprezinta un nou inceput, mi s-a alăturat Carlos (LiToo), care este vorbitor nativ al limbii spaniole si care mai presus de toate este foarte talentat!”, adauga artista.

Videoclipul regizat de Octavian Iacob si produs de Vlad C. Ionescu, a fost filmat cu sprijinul echipei Verattiva, intr-o locatie geniala, “Casa Radu” in Snagov cu o gasca de oameni pusi pe distractie.

Francisca a pasit cu dreptul in muzica romaneasca, odata cu participarea la X Factor Romania, unde a demonstrat calitatile vocale exceptionale pe tot parcursul concursului. Ulterior ne-a surprins cu multe piese si colaborari, prima dintre ele fiind cu Uddi, urmand single-uri de succes, ce au generat milioane de vizualizari pe YouTube.