FreeStay canta despre „Prietena ei” in cel mai nou single lansat

Haos, o rapire ca-n filme, doua ”bad girls” wow si cateva lucruri… cenzurate. Asa ai putea descrie, pe scurt, cel mai nou clip al baietilor de la FreeStay. Cu un sound funky si fresh, „Prietena ei” este cel de-al doilea single pe care Ristei si trupa sa il lanseaza in 2018. Versurile au fost scrise de catre Smiley, Florin Ristei si Dorian Micu, iar muzica a fost compusa de Smiley, Ristei, Costin Bodea, Lucian Nagy si Alin Ilies, toate dupa cateva seri de ”creatie”, cateva platouri traditionale, si cateva meciuri de Fifa18, pe holurile HaHaHa Production.

”Nu va zic foarte multe despre clip, ci doar ca, impreuna cu Alex Ceausu – regizorul, am reusit sa redam, destul de concret, greutatile si conditiile la care sunt supusi zilnic barbatii in societatea romaneasca. Prietenele, Cora Ciolte si Andra Seiliuc, nu vin decat sa intareasca pozitia femeii, care-si cere drepturile, uneori ignorand regulile si riscandu-si libertatea, ea fiind acest ”gat” care sustine ”capul” barbatului. Banuiesc ca acum citesti si te gandesti ca ori am luat-o razna, ori e doar o descriere mult prea serioasa, sau se poate ca videoclipul sa fie chiar asa. In rest, ca sa va fac un rezumat, avem o zi de filmare, vreo 30 metri de funie groasa care cam lasa urme pe piele, niste banda adeziva care se lua cu cate un sfert din mustata de fiecare data, un sutien taiat, o lada de bere, niste fumuri pe acolo care nu stim cum au aparut, de-aia le-am si cenzurat, 2 gagici si 6 baieti. Atat!”, ne zice Florin Ristei.

Trupa FreeStay este cunoscuta si apreciata pentru show-urile live, unde muzica vorbeste de la sine. Cu un public fidel, care ii urmeaza concert dupa concert, FreeStay a adunat milioane de vizualizari la piese precum “Trebuia sa fii tu” (alaturi de Mahia Beldo), “Altfel de magie” sau “Din intamplare”. De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa “Las-o” a devenit unul dintre hiturile lui 2016. Anul trecut au lansat, impreuna cu Andra, piesa “Intre noi nu mai e nimic”. Colaborarea vine dupa ce ambii solisti au obtinut premiul pentru cea mai buna voce, in 2017. Primul single din 2018 a fost ”Daca sunt lup”, o piesa in care Florin Ristei isi canta povestea.