Global Records lanseaza in Romania „Guaya”, single-ul artistei Eva Simons

Global Records lanseaza in Romania single-ul “Guaya” al artistei Eva Simons. Piesa reprezinta o schimbare in cariera artistei olandeze, aceasta venind pe piata muzicala internationala cu un nou stil, experimental, si cu un vibe diferit de piesele anterioare. “Guaya” beneficiaza de asemenea si de videoclip oficial, promovat pe piata romaneasca tot de Global Records.

 

Nascuta in 1984 la Amsterdam, Eva Simons a crescut intr-o familie de muzicieni, de unde a si mostenit talentul artistic. Bunicul Evei, Johnny Meijer, a fost numit cel mai mare acordeonist din lume. Mama ei a devenit cunoscuta pentru compozitiile muzicale, iar tatal ei, Cornelis Meijer, pianist si iubitor de jazz, a promovat stilul reggae in Olanda, cu formatia “Guilty”. La 16 ani, Eva a intrat la Amsterdam School of Music. Datorita aprecierilor primite, ea a decis sa isi creeze propriul drum si propria cariera in muzica, primul si cel mai important single fiind lansat impreuna cu Afrojack – “Take Over Control”. A urmat cea de-a doua piesa – ”This is Love”, tot o colaborare, de aceasta data cu Will.I.Am. Dupa cele doua hit-uri, care au devenit nr. 1 in toata lumea, ea si-a dorit sa fie mai mult decat o artista care lucreaza in colaborari si a inceput sa isi dezvolte un stil personal.

Eva Simons a lansat primul ei single, “Policeman”, creand o combinatie intre stilurile Moombahton si Surinam Dancehall. Odata cu aceasta piesa, cariera ei a luat amploare, mai ales ca artista a introdus pe piata muzicala un stil complet nou, care nu existase pana atunci. Pariul cu sine, de a avea o identitate proprie si de a fi unica, a fost castigat, iar succesul ei a continuat sa creasca si cu lansarea urmatorului single, “Bludfire”.

Anul 2017 reprezinta pentru Eva un nou inceput, intr-o zona experimentala, o data cu lansarea celui mai recent single: “Guaya”.

Global Entertainment – Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.

Sursa: Bestmusic.ro