Gryffin lansează single-ul „OMG” ft. Carly Rae Jepsen

Gryffin și Carly Rae Jepsen lansează „OMG”, un single irezistibil, produs chiar de Gryffin și regăsit pe viitorul său album de debut, numit, „Gravity”.

„OMG” este un single molipsitor, o combinație irezistibilă de synth-pop și un refren interpretat de către Carly Rae Jepsen, care îți va rămâne pe loc întipărit în minte. Dezvăluind o abordare subtilă și briliantă, Gryffin dă naștere unei piese dinamice, dar elegante, ce scoate în evidență emoția sclipitoare a piesei.

Gryffin este un spirit înrudit mie. Împărtășim aceeași viziune asupra muzicii și sunt recunoscătoare că fac parte din acest proiect”, declară Carly Rae Jepsen.

„<OMG> a fost una dintre cele mai amuzante experiențe pe care le-am trăit în momentul în care am înregistrat o piesă. Să lucrez alături de Carly Rae Jepsen a fost o mare onoare, mai ales că mă număr printre fanii ei de multă vreme. Mă bucur ca piesa ni se potrivește atât de bine. Sper că toată lumea o va iubi la fel de mult ca noi și va simți bucuria și energia văratică”, declară Gryffin.