Halsey si-a sarbatorit ziua de nastere prin lansarea videoclipului piesei “929”, iar acum lanseaza track-ul “i’m not mad”

Dupa ce a lansat de ziua ei videoclipul piesei “929”, Halsey mai are o surpriza pentru fanii sai si fanii albumului “Manic” si lanseaza track-ul “I’m Not Mad”, o noua piesa care va fi inclusa pe material.

Nascuta la 9.29AM, pe 29 Septembrie, Halsey a facut o retrospectiva a vietii sale, prezentand in videoclip piesei “929” chiar scene din viata personala, totul asamblat de catre regizorul Peter Donaghy.
Manic Deluxe include si piesele “I’m not mad” si “wipe your tears”, plus numeroase versiuni acustice si remixate de pe albumul original, care a continut 16 piese.

Halsey a fost numita de catre TIME printre primii top 100 cele mai influente personalitati ale anului 2020. Pe 10 noiembrie, Hasley va publica primul album de poezie, “I would leave me if I could”. Halsey este nominalizata la premiile Billboard, la categoria “Cea Mai Buna Artista”.

In decursul carierei sale, Hasley a vandut peste 50 de milioane de unitati, incluzand albume, single-uri si colaborari. Albumul Manic a fost primul album din 2020 care a fost premiat cu Platina in SUA. A debutat ca no. 1 in top Billboard si a fost premiat cu Platina si in multe alte tari. “Manic” a atins 10 milioane de streaming-uri la nivel global si a vandut pana acum 5 milioane de albume. Materialul contine single-ul “Without Me”, premiat cu Platina de 7 ori, cea mai populara piesa din 2019 la radioul din SUA si cea mai longeviva piesa din acest secol in top-ul Billboard Hot 100, la categoria artiste.

Artista continua sa-si depaseasca barierele creative, extinzandu-si influenta si impactul in afara sferelor muzicii. Dupa ce a debutat in cinematografie in 2018, in filmul de animatie Teen Titans GO!, interpretand vocea Femeii Fantastice, artista a aparut si in filmul A Star is Born, alaturi de Bradley Cooper si Lady Gaga. Hasley continua sa militeze pentru cauzele in care crede cu tarie, printre care privarea de drepturi in randul tinerilor, drepturile femeilor, sanatate mentala si comunitatea LGBTQ. GLAAD i-a decernat in 2018 premiul ‘Cea mai buna Artista”.

Track Listing – MANIC

Vol 1 
Ashley
clementine
Graveyard
You should be sad
Forever … (is a long time)
Dominic’s Interlude
I HATE EVERBODY
3am
Without Me
Finally // beautiful stranger
Alanis’ Interlude
killing boys
SUGA’s Interlude
More
Still Learning
929

Vol 2
wipe your tears
i’m not mad
Be Kind (Marshmello & Halsey)
Without Me (feat. Juice WRLD)
Without Me (ILLENIUM Remix)
Graveyard (Acoustic)
You Should Be Sad (Acoustic)
Alanis’ Interlude (Stripped)
Without Me (Stripped)
Graveyard (Stripped)
3am (Stripped)