Hitul “Lemonade”, de la Internet Money, ocupa primul loc in cele doua topuri Spotify, simultan

Internet Money este deja un proiect celebru la nivel international, dar mai ales acum, odata cu aparitia melodiei “Lemonade”, care a ajuns pe primul loc in topuri, in foarte scurt timp.

In Romania, piesa este, concomitent, pe primul loc in cele doua topuri Spotify – Viral 50 si Romania Top 50. In topul Apple Music, se afla pe pozitia a doua, iar in topul Shazam, al celor mai cautate melodii, ocupa locul 19.

La finalul lunii august, Internet Money a fost lansat albumul “B4 The Storm”, care include piesele “Lemonade” (feat. Don Toliver, Nav & Gunna) si “Somebody” (ft. Boogie Wit Da Hoodie & Lil Tecca).  Materialul discografic “B4 The Storm” contine 17 melodii, colaborari cu TyFontaine, TheHxliday, Lil Mosey, Trippie Redd, 24kGoldn, Swae Lee, Future, Wiz Khalifa, Boogie Wit Da Hoodie dar si multi altii.

Hitul “Lemonade” a fost lansat la mijlocul lunii august, alaturi de un videoclip regizat de catre Cole Bennett si a debutat pe locul 66 in Billboard Hot 100. In foarte scurt timp, piesa a adunat peste 30 milioane de stream-uri.

Internet Money este o companie hibrid care conecteaza muzica rap, de producatori si de mediul online. Taz Taylor a format proiectul in 2016, iar in doar patru ani, Internet Money a adunat producatori celebri, nominalizati la premiile Grammy, precum Nick Mira si JP Hitmaker, si a colaborat la productiile unor artisti precum Drake, Trippie Redd, Juice WRLD. In plus, Internet Money a strans pana in prezent 3 nominalizari la premiile Grammy, 58 de discuri de platina, 33 discuri de aur, 14 piese care au ocupat primul loc in topul Billboard, dar si multe alte reusite.